Sigma L-mount

Introductie SIGMA L-mount objectieven, nu bij Leica Store Lisse.

SIGMA Corporation Japan kondigt de introductie van fullframe Art-objectieven in L-mount aan. De L-mount serie bestaat uit 11 Art prime-objectieven variërend van 14mm tot 135mm

Onze serie met L-mount objectieven leveren razendsnelle autofocus-prestaties en zijn volledig compatible met de AF-C modus, in-camera beeldstabilisatie en de aberratie correctiefunctionaliteit van de camera.

Belangrijkste eigenschappen

1.AF geoptimaliseerd voor de L-mount*1

Om zeer precieze autofocus-prestaties te bewerkstelligen, is de aandrijving van de autofocus van ieder objectief geoptimaliseerd voor meest optimale communicatie met de camera. Tevens wordt de AF-C mode ondersteund.

2.Compatibel met de in-camera beeldstabilisatie*1

Dankzij de compatibiliteit met de in-camera beeldstabilisatie, detecteert de camera automatisch de brandpuntsafstand van ieder objectief en optimaliseert de prestaties van de beeldstabilisatie.

3.Data vooraf ingeladen voor compatibiliteit met in-camera aberratie correctie functionaliteit

In-camera aberratie correcties zoals, chromatische aberraties, vervorming en helderheid van randen, worden in standaard ondersteund. Correcties worden op basis van de optische karakteristieken van het glas toegepast, waardoor de optische kwaliteit naar een hoger niveau wordt getild.

4.L-mount voor een rigide en stevig gevoel

De L-vatting zorgt voor een zeer stevige bevestiging van het objectief. Het oppervlak van de messing vatting is op een speciale manier behandeld, waardoor de stevigheid en duurzaamheid worden verhoogd. Het gebied rondom de vatting is voorzien van een rubberen afdichting, hierdoor ontstaat de stof- en spatwaterdichte constructie.

5.Mount Conversion Service

Dankzij deze service wordt – o.a. de vatting – van uw huidige SIGMA objectief omgebouwd naar een andere lensvatting (mits reeds beschikbaar als geproduceerde lensvatting van dit objectief), waardoor u gebruik kunt blijven maken van uw objectief indien u van cameramerk wisselt.